Handgezondheidscampagnes voor de gezondheidszorg

  • Huis
  • /
  • Handgezondheidscampagnes voor de gezondheidszorg

Handgezondheidscampagnes voor de gezondheidszorg

IGZ: Inspectie voor de Gezondheidszorg | Zuster Jansen- Handgezondheidscampagnes voor de gezondheidszorg ,De Inspectie voor de Gezondheidszorg organiseert jaarlijks de verkiezing voor de ZorgVeiligPrijs. Dit is een prijs voor het beste initiatief voor het jaar over veiligheid van zorg. Dit kunnen initiatieven van zorgaanbieders zijn, maar ook medische producten en vormen van preventie komen in aanmerking.en voor artsen en beroepen in de gezondheidszorgGEZONDHEIDSZORG SNELLE STAPPEN MET DE FOCUS OP WELZIJN . BIRKENSTOCK levert het juiste schoeisel waarmee je je voor anderen in kunt zetten zonder je eigen welzijn uit het oog te verliezen: of het nu in de praktijk of in de operatiekamer is, onze werk- en veiligheidsen bieden dankzij het anatomisch gevormde voetbed verlichting als je urenlang moet staan of lopen.Oplossingen voor de gezondheidszorg – Benut de ...

Vergroot de expertise binnen de sector en breid de mogelijkheden uit met vakkundige hulp van ons team. Krijg toegang tot geavanceerde IT-oplossingen binnen de gezondheidszorg en profiteer van de vele mogelijkheden. Lever de allerbeste cloudbeveiliging, back-up en disaster recovery om de voortdurende compliancy van klanten te waarborgen

Siilo | Gratis, veilige messenger voor de gezondheidszorg

Siilo voldoet aan de hoogste internationale veiligheidseisen voor gegevensverwerking in de gezondheidszorg. Daarnaast biedt Siilo verschillende tools om zorgprofessionals te helpen bij het eenvoudig veilig en anoniem delen van patiëntgegevens.

Organisatie van de gezondheidszorg | Belgium.be

Om gebruik te maken van de beschikbare medische diensten moet de burger aan bepaalde voorwaarden voldoen en de nodige stappen ondernemen om een ziekteverzekering af te sluiten. Het gaat hier om een verplichte regeling waarbij werknemers en zelfstandigen op een solidaire manier bijdragen tot de financiering van de gezondheidszorg.

Drempelwaarden voor kosteneffectiviteit in de …

Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg Voorstelling : Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg is een parastatale, opgericht door de programma-wet van 24 december 2002 (artikelen 262 tot 266) die onder de bevoegdheid valt van de Minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken. Het Centrum is belast met het

Verzegelingen voor de gezondheidszorg | Transposafe

Transposafe voorziet een ruim aanbod verzegelingsproducten voor de gezondheidszorg. Verzegel het lekvrij transport van biologische materialen en voorkom fraude.

Oplossingen van Epson voor de gezondheidszorg - Epson

Dankzij de krachtige, weinig onderhoud vergende Epson-oplossingen voor de gezondheidszorg kunt u zich richten op de persoon die voor u het belangrijkst is – uw patiënt. BROCHURE DOWNLOADEN. Uw IT helpen meer te doen met minder. Onze oplossingen helpen u om een constant systeem van kwaliteitszorg te leveren.

Handhygiëneprogramma voor de gezondheidszorg

Voor de gezondheidszorg bieden wij aangepaste beschermings- en verzorgingscrèmes, zachte handreinigers en doeltreffende handdesinfectiemiddelen.

VR oplossingen voor de gezondheidszorg - OneBonsai

Gezondheidszorg is het perfecte domein om Virtual en Augmented Reality oplossingen in te zetten. Dankzij deze innovatieve technieken, kunnen professionals uit de gezondheidszorg de behandeling van hun patiënten verbeteren, de training van personeel verbeteren, pijn …

sciensano.be | Levenslang gezond

Raadpleeg de laatste informatie en procedures voor:. gezondheidsprofessionals. of. algemene bevolking. of . diagnostische of onderzoekslabo’s . Gezondheidsprofessionals kunnen een aanvraag indienen voor medisch materiaal, geneesmiddelen of beschermingsmateriaal. Elke aanvraag zal behandeld worden in functie van de prioriteitsregels van de risico managment groep (RMG).

voor instellingen in de gezondheidszorg | Malwarebytes

Uitdagingen voor instellingen in de gezondheidszorg BUDGETBEPERKINGEN Investeringen in computerveiligheid hebben vaak niet zo'n prioriteit vergeleken met projecten die direct effect hebben op de patiëntenzorg, zoals de bouw van een nieuwe ziekenhuisvleugel of het toevoegen van meer bedden.

Actuele en opkomende kwesties in de gezondheidszorg ...

Dit heeft niet alleen gevolgen voor de potentiële groei en duurzaamheid van pensioenen, maar ook voor de financiering van de gezondheidszorg en maatschappelijke zorg en de werving van nieuwe werknemers die deze diensten moeten verlenen. Hoewel de vraag naar werknemers in de gezondheidszorg door personeelstekorten naar verwachting zullen

Ongelijkheden in de toegang tot gezondheidszorg in België ...

Toegang tot gezondheidszorg in België is voor onze bevolking in zijn geheel relatief goed. De ongelijkheden tussen sociaaleconomische groepen blijven echter groot en zijn de afgelopen 10 jaar zelfs toegenomen, als gevolg van de aanzienlijke verslechtering van de situatie voor kwetsbare groepen.

Gezondheidszorg - Wikipedia

De gezondheidszorg in een bepaald land is het geheel aan activiteiten dat gericht is op de verbetering van de gezondheid van de mensen in dat land. Onder de gezondheidszorg wordt niet alleen het onderzoek en de kennis van gezondheid begrepen, maar ook de toepassing van deze kennis om de gezondheid van mensen te verhogen, ziekten te voorkomen (preventieve gezondheidszorg) of te …

Complete toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg

Daarom heeft elk ziekenhuis en elke instelling in de gezondheidszorg voor elke locatie een oplossing op maat nodig. De producten van ASSA ABLOY Entrance Systems bieden extra comfort en veiligheid voor het personeel en voor mensen met een beperkte mobiliteit of een zintuiglijke beperking. En bovenal: ze presteren optimaal in alle omstandigheden.

voor instellingen in de gezondheidszorg | Malwarebytes

Uitdagingen voor instellingen in de gezondheidszorg BUDGETBEPERKINGEN Investeringen in computerveiligheid hebben vaak niet zo'n prioriteit vergeleken met projecten die direct effect hebben op de patiëntenzorg, zoals de bouw van een nieuwe ziekenhuisvleugel of het toevoegen van meer bedden.

Spraakherkenningsoplossing voor de gezondheidszorg

Spraakherkenningsoplossing voor de gezondheidszorg. Betere medische documentatie? Gebruik gewoon uw stem! Het is nu mogelijk om patiëntendossiers ter plekke te maken. Typen, zoeken of wachten is niet meer nodig en dat scheelt heel wat kostbare tijd. Bovendien is alle informatie onmiddellijk voor de patiënt en voor uw collega’s beschikbaar.

Gezondheidszorg voor iedereen

Dokters van de Wereld. Dokters van de Wereld is een internationale en autonome humanitaire organisatie, die zich inzet voor de emancipatie van bevolkingsgroepen, die geen toegang hebben tot gezondheidszorg. We zijn actief in 80 landen met meer dan 350 projecten, die beheerd worden door 3000 vrijwilligers.

Digital Health Tech – eHealth-informatiebeheer | Microsoft

Verbeter de ervaringen in de gezondheidszorg en de gezondheidsresultaten voor de gemeenschap met de nieuwste eHealth- en digitale zorgtechnologieën van Microsoft en zijn partners.

Vijf grote uitdagingen voor de Europese gezondheidszorg ...

Maar dit is niet het moment voor de gezondheidszorg om rustig aan te doen. Hoewel technologie de uitdagingen rond snelheid, toegankelijkheid, transparantie en volume kan oplossen, roept het ongetwijfeld elders in de keten vragen op. Dit zorgt voor vijf verschillende uitdagingen voor de Europese gezondheidszorg:

Complete toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg

Daarom heeft elk ziekenhuis en elke instelling in de gezondheidszorg voor elke locatie een oplossing op maat nodig. De producten van ASSA ABLOY Entrance Systems bieden extra comfort en veiligheid voor het personeel en voor mensen met een beperkte mobiliteit of een zintuiglijke beperking. En bovenal: ze presteren optimaal in alle omstandigheden.

ZindeZ – Voor betere samenwerking in de gezondheidszorg

betere samenwerking betere zorg Goede samenwerking is een belangrijke pijler van goede gezondheidszorg. Onderlinge spanningen kunnen het werk van zorgprofessionals zodanig beïnvloeden dat de kwaliteit van de zorg eronder lijdt. In zulke situaties kan ZindeZ uitkomst bieden. Wij geven advies op basis van individuele gesprekken en groepsgesprekken.

Gezondheidszorg voor iedereen of alleen de happy few?

Gezondheidszorg voor iedereen. Het kan en moet anders. Vooral door het investeren in gezondheidszorgsystemen, waarbij rijke en arme landen zich samen inspannen om gezondheidszorg tot in de meest verre uithoeken en voor de meest kwetsbare mensen toegankelijk te maken.

Gezondheidszorg in Nederland | Informatie voor vluchtelingen

Huisartsenzorg voor asielzoekers. Naar de website van GezondheidsZorg Asielzoekers; Gemeentelijke Gezondheidsdienst - GGD. Op deze website kan je terecht voor vragen over je gezondheid, de gezondheid van je kinderen en voor vaccinaties. Naar de website van GGD; Uitleg zorgverzekering. Op deze website wordt de basisverzekering uitgelegd.

Oplossingen voor de gezondheidszorg | Brother

Oplossingen voor de zorgsector. Met meer dan 25 jaar ervaring in solutions voor de medische sector heeft Brother de expertise om u te helpen omgaan met de veranderende digitale omgeving en de informatiebeveiliging te verbeteren.