Het recht op groene was

  • Huis
  • /
  • Het recht op groene was

Het recht op groene was

Rabo GroenDeposito - Rabobank- Het recht op groene was ,Volgens de Wet Inkomstenbelasting 2001 is het geld in je Rabo GroenDeposito een groene belegging. Dit komt doordat de Rabo Groenbank B.V. door de belastingdienst is aangewezen als groenfonds. Mocht door bijvoorbeeld nieuwe wet- en regelgeving hier verandering in komen, dan kan dit invloed hebben op het recht op de bijbehorende fiscale voordelen.Ziekenhuizen maken geen onderscheid: alle medewerkers ...Oct 06, 2020·De ziekenhuizen in onze regio vinden dat al hun medewerkers eind van het jaar recht hebben op de coronabonus van 1000 euro. Het Groene Hart Ziekenhuis, het Alrijne Ziekenhuis en het …Waaibos krijgt make-over en wordt ... - Het Laatste Nieuws

Waaibos krijgt make-over en wordt toegankelijk voor publiek: “Iedereen heeft recht op groen dichtbij huis” Het Waaibos op de grens van Eeklo met Kaprijke wordt een openbaar bos.

Een juridische onderbouwing van het 'Recht op groen'

een recht wordt toegekend op de genoemde waarden, die elk voor zich ook vertaling vinden in groen, groene ruimte, natuur, landschap. Het bedoelde recht vindt, zoals al …

HHet Groene Rechtet Groene Recht in samenwerking met ...

Het Groene Recht 15 ZwerfkeienZwerfkeien Op de heuvels liggen verspreid door het park 5 ‘zwerfkeien’. Kinderen kunnen hierop hun fantasie kwijt, terwijl je er ook gewoon op kunt zitten en vanaf een afstandje het hele park kunt overzien. Door ze op verschillende plekken terug te laten komen, ‘verbinden’ deze ele-

Aha! Dit is wat het groene randje op je chips echt is

Dit is wat het groene randje op je chips echt is Grote kans dat je weleens tijdens het snacken een chippie uit de zak naturel chips hebt getrokken, die voorzien was van een vreemd groen randje.

Brusselse Groene Lening - Homegrade

Begeleiding « Brusselse Groene Lening » De Brusselse groene lening is een energielening die een financiering, tegen een rentevoet van 0% tot 2%, toelaat om werkzaamheden uit te voeren die de energieprestatie van uw woning verbeteren. Ze is het resultaat van een partnerschap tussen Homegrade, Leefmilieu Brussel, de financiële coöperatieve Crédal en het Woningfonds.

Groene Zoodje - den haag. wiki

Op 25 september nam ze plaats op de voor haar gebouwde publieke tribune op de Plaats, recht tegenover het Groene Zoodje. Jan de Bakker werd in 1525 vanwege ketterij veroordeeld tot de brandstapel. Dit schilderij werd in 1684 door A van Rusting gemaakt

Rabo GroenDeposito - Rabobank

Volgens de Wet Inkomstenbelasting 2001 is het geld in je Rabo GroenDeposito een groene belegging. Dit komt doordat de Rabo Groenbank B.V. door de belastingdienst is aangewezen als groenfonds. Mocht door bijvoorbeeld nieuwe wet- en regelgeving hier verandering in komen, dan kan dit invloed hebben op het recht op de bijbehorende fiscale voordelen.

'Groene energiecontracten? Veel consumenten worden gewoon ...

Het kost maar 1 euro per Belgisch huishouden per jaar om hun stroom als 'groen' te labelen. Omdat sjoemelstroom verkopen zo makkelijk en goedkoop is, doen de Belgische energieproducenten geen massale investeringen in zonnepanelen en windmolens. Ze blijven energie opwekken op een niet-duurzame manier, en kleven er dan een groene sticker op.

Recht op Groeipakket - MyFamily | Wij leggen je alles uit

Je hebt onvoorwaardelijk recht op het Groeipakket tot je kind 18 jaar is. Tussen de leeftijd van 18 en 25 jaar gelden er enkele voorwaarden om onverminderd het Groeipakket te krijgen. Lees meer over de voorwaarden. TIP. Kreeg je al kinderbijslag vóór 1 januari 2019?

Het recht op apartheid (1965 edition) | Open Library

Oct 09, 2020·Het recht op apartheid inleiding tot de Nederlandse problematiek This edition published in 1965 by Drukkerij Derksen in Arnhem. Edition Notes Bibliography: p. 109-113. Classifications Library of Congress LAW, KKM2467.M56 B78 1965 The Physical Object Pagination 115 p. Number of pages 115 ID Numbers Open Library ...

Belastingdienst Zorgtoeslag I Maximaal vermogen

Meetmoment Zorgtoeslag. De hoogte van uw vermogen kan door het jaar heen veranderen, daarom wordt de hoogte van uw vermogen op de eerste dag van het jaar (bijvoorbeeld 1 januari 2019) gebruikt om uw recht op zorgtoeslag vast te stellen voor dat specifieke jaar.. Dit vermogen bestaat zowel uit uw eigen vermogen als ook het vermogen van een eventuele toeslagpartner.

Groene stroom is nu ook écht groen - NRC

Goed nieuws van het stroomfront: groene stroom is echt groen, maakte toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) donderdag bekend. Wie het zogeheten stroometiket op de site van zijn ...

Home || Het Groene Lint

Kinderen hebben recht op kwalitatief hoogstaand en toekomstgericht onderwijs, waarin samenwerking, betrokkenheid, laagdrempeligheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Goed opgeleide, zich voortdurend ontwikkelende en goed gemotiveerde personeelsleden zetten zich in voor een optimale ontwikkeling van alle aan ons toevertrouwde leerlingen.

Torn niet aan het recht op abortus | Trouw

Nov 09, 2019·Opinie vrouwenrechten Torn niet aan het recht op abortus Bij abortuskliniek Het Vrelinghuis in Utrecht hangt een bord waarmee wordt gewaarschuwd voor agressieve anti-abortusdemonstranten.

Wie heeft recht op tijdskrediet | ACV informeert

Twijfel je over de regeling wder je valt, neem dan contact op met je ACV-vakbondsafgevaardigde of met je beroepscentrale. Voorwaarden voor tijdskrediet. Het recht op tijdkrediet hangt naast je sector ook af van de grootte van je onderneming, je anciënniteit en je tewerkstelling in de 2 …

Recht op huurprijsvermindering rondom het coronavirus ...

Recht op huurprijsvermindering rondom het coronavirus? Welke mogelijkheden heeft u? Sinds de sluiting van horeca, kinderdagverblijven en vele andere winkels ontvangen wij veel vragen over huurbetalingen. Dit is ook logisch. Uw omzet is in een mum van tijd gedaald of zelfs nihil terwijl uw kosten doorlopen. Recht op opschorting van huur wegens onvoorziene omstandigheden? Maar... lees meer »

Rekenkamer: Leeuwarden leed aan tunnelvisie bij ...

Het rapport van de Rekenkamer over het vergunningenbeleid van de gemeente Leeuwarden voor de festivals in de Groene Ster staat vol met stevige kritiek. Op de gemeente. ... grenzen van het recht ...

De groene kaart is geen verzekeringsbewijs meer (Prof. Van ...

U moet dat document steeds in het verzekerd voertuig hebben, want het bewijst dat u verzekerd bent. Niet zo vanaf 2 april 2019. Want vanaf dan treden enkele wijzigingen in de wetgeving op de motorrijtuigenverzekering in voege (KB 16/4/2018, KB 22/12/2017). Vanaf die dag geldt de groene kaart niet meer als bewijs dat u uw premie betaald heeft.

Europees Hof erkent het recht op dienstweigering op grond ...

Omdat het de eerste keer was in de geschiedenis van het E dat erkend werd dat het recht op dienstweigering op grond van gewetensbezwaren volledig gewaarborgd wordt door artikel 9 van het Verdrag. Het Hof beziet het dus als een schending van fundamentele rechten in een democratische samenleving als gewetensbezwaarden gevangen worden gezet.

Recht op Groeipakket - MyFamily | Wij leggen je alles uit

Je hebt onvoorwaardelijk recht op het Groeipakket tot je kind 18 jaar is. Tussen de leeftijd van 18 en 25 jaar gelden er enkele voorwaarden om onverminderd het Groeipakket te krijgen. Lees meer over de voorwaarden. TIP. Kreeg je al kinderbijslag vóór 1 januari 2019?

Groene beleggingen - Belastingdienst

Dan geeft u het verschil aan in box 3 bij 'Aandelen, obligaties en dergelijke'. Extra heffingskorting. Behalve op de vrijstelling hebt u ook recht op extra heffingskorting. Deze heffingskorting is 0,7% van het bedrag van de vrijstelling waar u, eventueel samen met uw partner, recht op hebt. Overzicht fondsen en beleggingen met belastingvoordeel

Aanvraag groendak – Het groene loket

Het is ook mogelijk de aanleg te laten verzorgen door de partners van Het Groene Loket. Wij rekenen een basistarief van €24,- p/m2 incl. BTW excl. verwijderen grind en mogelijke hijswerkzaamheden. Aanleg is mogelijk vanaf ca. 15m2. Het is mogelijk om de conditie van het dak te laten controleren door een dakcoach. Vraag naar de mogelijkheden.

Recht op groen (deel 2) | Raad voor de leefomgeving en ...

Uit bezorgdheid om de groene kwaliteit van de openbare ruimte in en om de stad heeft de raad op eigen initiatief het adviesonderwerp 'Recht op groen' in zijn werkprogramma opgenomen. Er is een ongelijke verdeling van groene kwaliteit tussen en binnen verstedelijkte gebieden, resulterend in gebieden en wijken met groentekorten.

Het recht op apartheid (1965 edition) | Open Library

Oct 09, 2020·Het recht op apartheid inleiding tot de Nederlandse problematiek This edition published in 1965 by Drukkerij Derksen in Arnhem. Edition Notes Bibliography: p. 109-113. Classifications Library of Congress LAW, KKM2467.M56 B78 1965 The Physical Object Pagination 115 p. Number of pages 115 ID Numbers Open Library ...