Het betekent het wassen van de symbolen

  • Huis
  • /
  • Het betekent het wassen van de symbolen

Het betekent het wassen van de symbolen

Overzicht van symbolen - Le Chat- Het betekent het wassen van de symbolen ,Een cirkel met een kruis door betekent dat het kledingstuk niet naar de stomerij mag en dat voorzichtig omgesprongen moet worden met ontvlekkers. Wassen: overzicht van de symbolen voor het drogen Het aantal stippen geeft aan hoe warm je de stof mag drogen in de droogtrommel.Betekenis van wasmachine symbolen - EP: die doet het | EP.nlSymbool met tempratuur: De tempratuur (30-40-60 of 95) is de maximale tempratuur waarop de kleding mag worden gewassen. Belangrijk. Indien er een streep (1 of 2) onder een symbool staat, moet je extra goed letten. Enkele streep: Het wordt geadviseerd de kleding te wassen …Betekenis van wasmachine symbolen - EP: die doet het | EP.nl

Symbool met tempratuur: De tempratuur (30-40-60 of 95) is de maximale tempratuur waarop de kleding mag worden gewassen. Belangrijk. Indien er een streep (1 of 2) onder een symbool staat, moet je extra goed letten. Enkele streep: Het wordt geadviseerd de kleding te wassen …

Symbolen emoji met betekenis - lijst

Een belangrijk teken in het hindoeïsme en het boeddhisme. Het symbool is een van de oudste symbolen uit het boeddhisme en stelt een chakrawiel voor met 8 spaken (het achtvoudige pad). Geeft aan dat alleen het lichaam sterft en de ziel in een andere gedaante voortleeft (verlichting). U+2638

Wat betekenen de pictogrammen voor de ... - Wassen.nl

Veel pictogrammen zijn vrij duidelijk, maar er zijn ook afbeeldingen die de meesten bij het eerste aanzien niet veel zullen zeggen. Wassen.nl heeft op deze pagina een helder overzicht voor jou met de belangrijke pictogrammen voor wasvoorschriften , zodat je weet hoe je jouw kleding moet wassen.

Wat betekent het energielabel - Wasmachines

De aanschaf van een wasmachine met een dergelijk label is iets duurder dan een wasmachine met een minder goed energielabel. Het verschil betaalt zich echter uit in de energierekening. Deze wasmachines zijn het meest energiezuinig en daarmee ook goed voor het milieu en de portemonnee. Op het energielabel is echter ook andere informatie te vinden.

Was-, strijk- en droogsymbolen | Huis en Tuin: Wonen

Wasgoed proper en netjes wassen, drogen en strijken Ooit duurde het wassen en drogen van kleding een eeuwigheid, vooraleer je kleding gedroogd, gestreken en opgeborgen was… Krasloten: de December Kalender De December Kalender van krasloten is een kraslot waar je 31 dagen lang plezier van …

Wat is de betekenis van de wassymbolen op het wasetiket ...

Apr 18, 2019·Een bolletje betekent dat je je strijkijzer op een lage temperatuur moet zetten, twee bolletjes op een medium temperatuur en drie bolletjes geven aan dat je de maximale temperatuur mag gebruiken. Over het algemeen geldt: hoe delicater de stof van het kledingstuk, hoe lager de …

Wat betekenen de pictogrammen voor de ... - Wassen.nl

Veel pictogrammen zijn vrij duidelijk, maar er zijn ook afbeeldingen die de meesten bij het eerste aanzien niet veel zullen zeggen. Wassen.nl heeft op deze pagina een helder overzicht voor jou met de belangrijke pictogrammen voor wasvoorschriften , zodat je weet hoe je jouw kleding moet wassen.

Symbolen wijzen op de wasmachine om programma's te wassen ...

Wasserij - Aanwijzingen voor het wassen van de handen ; Conventionele symbolen die fijne aangeven . Je bent zeker te vinden op elke machine een pictogram dat eruit ziet als een spiraal. Deze pictogrammen vertegenwoordigen slippen. Als het symbool wordt doorgestreept, betekent dit dat wordt niet gegenereerd als 1/2 of z. B. "900> 600" staat ...

Onderhoudssymbolen - Miele

De wastobbe betekent dat het kledingstuk in de machine kan worden gewassen. Het aantal graden in de tobbe geeft de maximale temperatuur aan waarmee u het kledingstuk kunt wassen. Als de wastobbe onderstreept is, moet u het kledingstuk voorzichtig wassen. Bij Miele-wasmachines kiest u hiervoor het programma 'Fijne was'.

UE-fout op de LG-wasmachine: wat het betekent en hoe te ...

Wat betekent UE-fout op de LG-wasmachine? Veel eigenaren van automatische wasmachines LG heeft al het uiterlijk van een fout opgemerkt UE tijdens het wassen: het lijkt te wijten aan het onvermogen om de centrifuge uit te voeren vanwege schendingen van de balans van de trommel.De redenen kunnen ook anders zijn, het hangt allemaal af van de levensduur van het apparaat en de naleving van de ...

Richtlijnen voor het gebruik van uniforme symbolen voor de ...

Afwijkingen van de bestaande symbolen, teksten, volgorde en nieuwe combinaties leiden ertoe dat de uniformiteit niet geborgd is en het systeem onduidelijk wordt. Hoe uniformer het gebruik van de symbolen, hoe groter het effect van herkenning bij de consument zal zijn. De consument kan met de tijd leren waarvoor de symbolen staan.

Wassymbolen, NVZ - Schoon, Hygiënisch, Duurzaam

Vanaf januari 2008 is de volgorde van de symbolen: wassen - bleken - drogen - strijken - professionele reiniging. Wassen De wastobbe is het symbool voor wassen. Er kan een getal in staan: dit geeft de maximale temperatuur aan, waarbij het kledingstuk mag worden gewassen met een normaal wasprogramma (bijvoorbeeld Witte was of Bonte was).

Hoe gebruik je het bedieningspaneel op een Samsung ...

Met vertragingseinde kun je de eindtijd van de huidige cyclus instellen. Op basis van jouw instellingen wordt de starttijd van de cyclus bepaald door de interne logica van de machine. Deze instelling is bijvoorbeeld handig voor het programmeren van je machine om een wasbeurt af te ronden op het moment dat je normaal gesproken thuiskomt van je werk.

Tips om de was te doen: wat betekenen deze ... - Babista Blog

Apr 19, 2018·En daarom leggen we je vandaag uit wat de belangrijkste was-symbolen betekenen, zodat je als een kind de was kan doen. Wassymbool: Wassen. Het symbool van een bak met water en een getal erin is het symbool voor wassen. Dit is vaak ook het eerste symbool van de hele reeks die je op het label ziet.

Wassymbolen - Speciale Tekens

Dit product kunt u alleen met de hand wassen, met lauw of koud water. Wolwasprogramma 30 graden, de belading van de machine mag ongeveer 1/3 tot 1/4 van totale gewicht zijn. 30 graden anti-kreuk wasprogramma: voor artikelen die synthetische vezels bevatten en/of kreukherstellend zijn gemaakt; machine beladen met de helft van het maximale gewicht.

De was doen: 11 stappen (met afbeeldingen) - wikiHow

De internationale wassymbolen kunnen je alles vertellen wat je moet weten over het wassen van een bepaald kledingstuk. Eén van de symbolen lijkt op het zijaanzicht van een emmer met water erin. Als hier een cijfer instaat, dan geeft dit de maximale temperatuur (in graden Celsius) aan waarop het kledingstuk gewassen mag worden.

Lifestyle-interior, Wassymbolen

Met twee streepjes betekent dat je het mag wassen op het wolprogramma. Dit symbool betekent dat je het met de hand moet wassen. Als er geen graden in staat moet dit op koud of lauw water. Staan er graden in het symbool, dan is dat de gewenste temperatuur om met de hand te wassen. Het driehoek symbool betekent dat het niet gebleekt mag worden.

Opgelost: dit betekenen de symbolen op het ... - Girav

Dec 20, 2019·Gebruik niet de heetste stand van het strijkijzer, omdat dit de kleding kan schaden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij stoffen als wol en een mix van polyester. Strijk maximaal op 150° Celsius. Alleen op lage temperatuur strijken (tot 110° Celsius. Dit is het geval bij de meeste synthetische stoffen zoals acryl, polyester of nylon.

De was doen: 11 stappen (met afbeeldingen) - wikiHow

De internationale wassymbolen kunnen je alles vertellen wat je moet weten over het wassen van een bepaald kledingstuk. Eén van de symbolen lijkt op het zijaanzicht van een emmer met water erin. Als hier een cijfer instaat, dan geeft dit de maximale temperatuur (in graden Celsius) aan waarop het kledingstuk gewassen mag worden.

Handig overzicht - uitleg wassymbolen in kleding - Leukegeit

Het symbool van een strijkijzer geeft in het label aan of je een item wel of niet mag strijken – hier ben je vast al bekend mee. Een kruis door het strijkijzer betekent dat het niet mag. Eén bolletje in het strijkijzer betekent dat je het kledingstuk kan strijken tot maximaal 110 graden.

Dropbox-synchronisatiepictogrammen | Wat betekenen ze ...

Het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk geeft de algemene status van Dropbox aan. Pictogrammen op individuele bestanden en mappen geven de status van dat bestand of die map aan. In dit artikel wordt uitgelegd wat de pictogrammen betekenen en …

Dus dit betekenen die symbolen op het waslabel

Apr 16, 2018·Op de site van huishoudcoach Zamarra Kok kun je een handig lijstje downloaden waarop de etiketten in één keer worden verklaard. Zo zie je bijvoorbeeld direct wat dat driehoekje met een kruis betekent of op welke temperatuur je een bepaald kledingstuk kunt strijken.

Wasvoorschrift - Wikipedia

Pictogrammen. De pictogrammen zijn zo gemaakt dat ze voor leken duidelijk herkenbaar zijn: Een van de pictogrammen heeft de vorm van een wastobbe; het wassen in de wastobbe was bij de ontwikkeling van de textieletikettering namelijk de meest gebruikte wasmethode.Een wastobbe met daarin een temperatuur geeft de maximale temperatuur aan waarbij het artikel gewassen mag worden; de …

Betekenis van wassymbolen en strijksymbolen | blog plein ...

Check de symbolen voor het wassen. Het is dus zeer belangrijk om voor het wassen goed te kijken naar het was symbool. Dit kan teleurstellingen na het wassen voorkomen en het zorgt voor een langere levensduur van je kleding. Bekijk dus voor het wassen goed het was symbool, zodat de wasmachine hierop ingesteld kan worden.