Preoperatieve wasmethoden

  • Huis
  • /
  • Preoperatieve wasmethoden

Preoperatieve wasmethoden

Preoperatief proces met tussenstops | medischcontact- Preoperatieve wasmethoden ,May 05, 2010·Het preoperatieve proces is in vier fasen verdeeld: spreekuur operateur, preoperatief anesthesiologisch onderzoek en verpleegkundige intake, planning en opname met voorbereiding van de operatie. In elke fase worden vele acties uitgevoerd. Voor elke fase en elke actie is benoemd welke professional eindverantwoordelijk is.Richtlijn Preoperatieve Traject definitief 20012010Richtlijn Het Preoperatieve Traject, 2010 3 1. ALGEMENE INLEIDING Achtergrond In 2007 verscheen het eerste gedeelte van het rapport Toezicht Operatief Proces (TOP) van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Dit gedeelte betrof het preoperatieve traject en



Voorbereiding op de operatie en anesthesie

Bereikbaarheid preoperatieve polikliniek locatie Antoniushove Locatie Antoniushove in Leidschendam, op de begane grond in het D gebouw (D00-090) Telefoon: (070) 357 42 50 De preoperatieve polikliniek is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur.

Preoperatief - 6 definities - Encyclo

preoperatief preoperatief bijv.naamw. [medisch] voor de operatie Bron: Wikiwoordenboek - preoperatief. Spelling'preoperatief' komt NIET voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Dit wil niet zeggen dat het fout gespeld is.

Wat is de pre-operationele fase? / deadreign.com

Wat is de pre-operationele fase? De pre-operationele fase is een fase in de ontwikkeling van het kind in het kader van de door de Zwitserse psycholoog Jean Piaget voorgestelde vier fasen systeem. Piaget verdeeld kindertijd ontwikkeling in verschillende fasen gekenmerkt door belangri

Preoperatieve raadpleging | Az Damiaan

Preoperatieve raadpleging Opdat een ingreep in Az Damiaan in de meest veilige omstandigheden zou kunnen plaats vinden, is een goede voorbereiding en voldoende informatie heel belangrijk. De dienst preoperatieve raadpleging wil u daarbij helpen.

Preoperatieve raadpleging - Az Damiaan

Preoperatieve raadpleging Informatiebrochure voor patiënten Beste patiënt Binnenkort zult u een ingreep in Az Damiaan ondergaan. Opdat die in de meest veilige omstandigheden kan gebeuren, is een goede voorbereiding en voldoende informatie heel belangrijk. De dienst preoperatieve …

Preoperatief | medischcontact

Sep 07, 2001·In twintig procent van de ziekenhuizen worden alle preoperatieve patiënten gezien in de polikliniek. Bij dertig procent van de ziekenhuizen wordt een deel van de patiënten poliklinisch beoordeeld. Geld is een veelgenoemd probleem bij het uitblijven van de implementatie. De richtlijnen dateren uit 1997.

Evaluatie en onderzoeken voor een operatie · Gezondheid en ...

Wat is het? Een operatie is vaak één van de behandelingsmogelijkheden voor een bepaalde aandoening. Of hiervoor gekozen wordt, hangt af van een groot aantal factoren, zoals leeftijd, aanwezigheid van andere ziekten, algemene gezondheidstoestand, wens van de betrokkene zelf,….

Het preoperatieve nazicht - Anesthesie bij volwassenen ...

Daarom wordt geprobeerd om het preoperatieve nazicht tijdens de raadpleging te doen, al dan niet aansluitend op de raadpleging bij de chirurg. De anesthesist zoekt volledige informatie over huidige en vroegere medicatie, over ziektes en gewoontes (vb. hoge bloeddruk, roken, alcoholgebruik of gebruik van andere genotsmiddelen, allergieën).